Bekijk Beschikbaarheid »

Een week op stek 3 gevist .


27 september, 2014

Dag beste vissers .
We zijn net terug van Simavis .
Hebben deze keer op stek 3 gevist van 19 t/m 27 sept .
We hebben in totaal 5 runs gehad en 4 daarvan gevangen .
Het is zeker geen makkelijke stek om te vissen:  het is er lang ondiep en dan op eens loopt het vrij snel af na zo’n 6 meter .
Als je er toch  goed zoekt met je voerboot vind je er ook echt wel mooie plekken,
maar je moet daar wel even de tijd voor nemen om je hengels mooi neer te leggen op stek 3.
We hebben er ook flink wat gevoerd om de vis naar ons toe te trekken, en dat lukte eind van de week wel, maar helaas is zo’n week erg vlug om. We  hadden ook geen geluk met het weer gehad . Als we beter weer hadden gehad, hebben wij het gevoel, dan hadden we zeker nog wel wat meer gevangen, maar het was op alle stekken rustig in deze week .
De laatste nacht klaarde het op en de lucht was helder en toen vingen we er toch meteen weer 2.
De zwaarste die we gevangen hebben was 27 pond.
De ruimte die je op stek 3 hebt is niet zoveel als op de andere stekken, maar op die stek is het zeker niet nodig om ver weg te vissen . want de mooie plekjes liggen niet ver weg van je steiger .
Dus als je niet graag ver weg vist en je bent iemand die wel van een wat moeilijker stukje water houdt, dan ben je op stek 3 op de juiste plaats . Iemand die net pas vist en weinig ervaring heeft raad ik de stek 3  af, maar iemand die van een uitdaging houdt zeg ik op mijn mening van ja, daar is het wel een mooie stek voor en die ook niet bang is om wat te voeren want dat moet je er ook zeker wel doen, is onze ervaring daar op stek 3.
Het levert zeker eerder vis op en ook meer vis. Het is gewoon jammer dat we het niet getroffen hebben met het weer .
Maar je kunt ook niet altijd geluk hebben, blijft toch vissen .
Wil Simon en Maria weer bedanken voor jullie goede zorgen. We hebben weer erg genoten bij jullie deze week .
En dat de winter maar weer snel om is zodat we in mei weer kunnen komen vissen,  en dan op stek 2. We  zijn  benieuwd hoe dat weer zal gaan. Tot snel weer en niet vergeten poot aan Fellow hè. Vele groeten van Jeroen en Michel. Tot snel weer doei.