Home » Onze recensies

Recensies en beoordelingen Simavis

Op deze pagina ziet u een overzicht van onze recenties

Soort stek

Aantal sterren

Naam: Kevin de Bijl

Hoeveel sterren: 5-sterren

Plaats: Eindhoven

Midweek sessie in september 2022

4 jaar geleden dat ik bij jullie een sessie heb gevist samen met een maatje van mij.
Toen zaten we op stek 1 en was het bloedje heet heel de week, er werden die week maar een handje vol vissen gevangen en wij hadden een keiharde blank.
Tijd om dus een keer terug te komen en revanche te nemen. Nou was het zover en moest het deze midweek op stek 2 gaan gebeuren. De voorbereidingen hier, daar lag het niet aan, dat was 100% in orde.
Natuurlijk werd er de maandag goed geïnvesteerd om met de RT4 goede stekken te zoeken voor de komende dagen en deze werden opgeslagen in de GPS.
De hengels lagen op scherp en tijd om nog even onderuit te zakken na een vermoeiende dag, maar voordat ik in mijn stoeltje plof schreeuwde mijn Delkim het al uit YESSSS dacht ik en mijn hartslag ging even wat sneller kloppen!
Mijn 1e Simavis Karper ooit was een feit! Simon kwam net langs met een emmer pellets en hielp meteen even met een paar mooie foto’s te maken.
De rest van de midweek ving ik in totaal nog 4 geweldige spiegelkarpers tot 18,3 Kilo.
Met 5 Karpers en 4 Deurmatten keek ik terug op een paar geweldigedagen hier boven in het land.
De faciliteiten waren weer dik in orde zoals gewoonlijk. Het is niet super deluxe allemaal maar wat je nodig hebt is er, en ziet er gewoon netjes uit.
De stekken zijn ook gewoon dik in orde met een mooie steiger en er ligt een volledige carp care kit klaar op elke stek voor de vissers.
Simon en Maria bedankt voor alle goede zorgen weer en ik hoop dat de worstenbroodjes weer in de smaak vielen vanuit het Brabantse land.
Het gaat jullie goed en tot een volgende keer maar weer.
groetjes,
Kevin de Bijl uit Eindhoven

Naam: Rob en Leo

Hoeveel sterren: 5-sterren

Plaats: Ridderkerk

Als vanouds

Er zit weer een week vissen bij Simon en Maria op. Alles was weer als vanouds goed schoon en onderhouden,
Het vissen, dat wordt een ander verhaal. Er zit echt veel vis, we hebben er genoeg zien springen maar het vangen is een stuk moeilijker geworden. ‘
Onze tip: Anders vissen dan je normaal doet, zwaarder lood, kleinere haken op andere plekken vissen, o.a. onder de kant. En rust op je stek

Naam: Leo van Eekelen

Hoeveel sterren: 5-sterren

Plaats: Ridderkerk

Mooie sessie

Weer een weekje Simavis achter de rug. Het was zoals gewoonlijk weer super geregeld, bedankt Simon en Maria. Alles om het water was weer puik in orde.
Het vissen:

We hebben een zeer goede sessie gehad. De vissen zijn goed gegroeid.
De tip van Kees en Leo: rust op je stek. Gewoon je ding doen, dan komt het goed.
Wij denken dat Simavis momenteel het beste water in Nederland is voor grote vissen.
Tot volgend jaar, groetjes van Kees en Leo.

Naam: Chris Bentley en Jeroen Borst

Hoeveel sterren: 4-sterren

Plaats: Alkmaar

Weekend smaakt naar meer

Afgelopen weekend voor het eerst doorgebracht bij simavis. Helaas niets gevangen maar dat lag zeker niet aan de inzet van Simon, die ons genoeg hulp en tips heeft gegeven om een vis op de kant te krijgen. Ze zaten gewoon aan de overkant dit weekend. De entourage (perfecte inrichting van de stek, goeie maaltijdvoorziening, schoon sanitair) en persoonlijke benadering van Maria en Simon zorgden ervoor dat we zeker terug gaan komen.

Naam: Rene van Wendel

Hoeveel sterren: 5-sterren

Plaats: Grafhorst

Midweek Simavis

Tja… Elke week Simavis is een onvergetelijke week. Ook deze week zullen we allen weer heugen als een topweek. Gezelligheid en lol hadden de voorkeur. Wat betreft het vis vangen was het taai, en toch zijn we tevreden met de 5 vissen waarvan 4 boven de 15kg. En dan die gekke Simon er nog bij. Je blijft lachen. Op naar volgend jaar want “de klompies” blijven komen hoor.

Simon en Maria hartelijk dank voor de gastvrijheid en de gezelligheid. En tot volgend jaar, want “de klompjes” blijven komen hoor.

Showing 1-5 of 56 results