Bekijk Beschikbaarheid »

25 – 28 april Stek 2 Mark en Ralph


30 april, 2014

Op vrijdag aangekomen en alles maar eens rustig geïnstalleerd. Heerlijk weer met de zon op je rug. Helaas wilde de vissen niet echt doorbijten, wel tikken maar door ho maar. Zaterdag ochtend vroeg maar eens een “stukje” gaan lopen en kijken naar de plas met bril op, de wind uit het oosten. Een aantal plekken gevonden waar ik, rustig staande, de karper toch echt onder me door zag zwemmen tot een uurtje of 11, daarna waren ze vertrokken. Ook op de zaterdag geen vis.
Zondag vroeg uit de veren om de hengel daar te leggen waar ik de dag ervoor de vis had gezien en binnen 30 minuten een mooie 18 pond, spiegel. Nier groot maar wel bevredigend als eerste vis in het weekend voor ons. Overdag op de zondag was het weer helemaal stil en vingen we niks.
In de avond, klaar maken voor de nacht, de hengel wederom op dezelfde plek gelegd om daar toch op tijd bij te zijn. Half twee, RUN !!! Na een kort maar heftig gevecht zwom de vis dwars door de slip, zo de bomen en muurvast. Ik heb de lijn moeten lossen want het had echt geen zin meer. De volgende ochtend opgeruimd en klaar maken om naar huis te gaan.
Al met al een super weekend, helaas wilde ze gewoon niet, waardoor ?? Paai, wind, warmte, voer. Wij gaan zeker nog een keer, al is het alleen al voor de locatie !!
Simon en Maria, nog bedankt voor de oranje tompoezen op koning dag !!