Bekijk Beschikbaarheid »

Midweek sessie in september 2022


14 oktober, 2022

4 jaar geleden dat ik bij jullie een sessie heb gevist samen met een maatje van mij.
Toen zaten we op stek 1 en was het bloedje heet heel de week, er werden die week maar een handje vol vissen gevangen en wij hadden een keiharde blank.
Tijd om dus een keer terug te komen en revanche te nemen. Nou was het zover en moest het deze midweek op stek 2 gaan gebeuren. De voorbereidingen hier, daar lag het niet aan, dat was 100% in orde.
Natuurlijk werd er de maandag goed geïnvesteerd om met de RT4 goede stekken te zoeken voor de komende dagen en deze werden opgeslagen in de GPS.
De hengels lagen op scherp en tijd om nog even onderuit te zakken na een vermoeiende dag, maar voordat ik in mijn stoeltje plof schreeuwde mijn Delkim het al uit YESSSS dacht ik en mijn hartslag  ging even wat sneller kloppen!
Mijn 1e Simavis Karper ooit was een feit! Simon kwam net langs met een emmer pellets en hielp meteen even met een paar mooie foto’s te maken.
De rest van de midweek ving ik in totaal nog 4 geweldige spiegelkarpers tot 18,3 Kilo.
Met 5 Karpers en 4 Deurmatten keek ik terug op een paar geweldigedagen hier boven in het land.
De faciliteiten waren weer dik in orde zoals gewoonlijk. Het is niet super deluxe allemaal maar wat je nodig hebt is er, en ziet er gewoon netjes uit.
De stekken zijn ook gewoon dik in orde met een mooie steiger en er ligt een volledige carp care kit klaar op elke stek voor de vissers.
Simon en Maria bedankt voor alle goede zorgen weer en ik hoop dat de worstenbroodjes weer in de smaak vielen vanuit het Brabantse land.
Het gaat jullie goed en tot een volgende keer maar weer.
groetjes,
Kevin de Bijl uit Eindhoven