Bekijk Beschikbaarheid »

Op naar seizoen 2022!!!!


7 maart, 2022


Inmiddels zijn we al weer druk met de voorbereidingen voor het nieuwe visseizoen. Maar wel met een aantal veranderingen:

Helaas zijn ook wij, mede door de sterk gestegen prijzen van o.a. brandstof en energie,  genoodzaakt om ook ónze prijzen te verhogen: 

Met ingang van heden (7 maart 2022) gaan wij de volgende prijzen hanteren: 

Alle stekken worden in prijs verhoogd met € 20 pp voor een week, en € 15 pp voor een weekend of midweek.  Een extra persoon gaat €11 per nacht betalen. 

Om de overgang ietsje minder groot te maken kunnen jullie tot en met 31 maart  boeken met een kleine   voorjaarskorting van 5 % op deze nieuwe prijs.

Gebruik daarvoor bij de boeking de volgende kortingscode: Voorjaar2022

Ben je benieuwd wat een stek  gaat kosten? Klik hier voor de prijzen. Bij de stekken waar stroom op de stek geleverd wordt, wordt deze stroom bij vertrek afgerekend naar daadwerkelijk gebruikte Kwh!!. Dit gaan wij middels een meter op de stek checken.BBQ pakketten kunnen wij in 2022 niet meer leveren. Maaltijd bezorging via thuisbezorgd.nl blijft natuurlijk mogelijk. Dit ging en gaat buiten ons om. 

Tarwegraan gaan we niet meer leveren. Dit moet te veel gaan kosten om het nog rendabel te houden. Uiteraard krijgen jullie weer ongeveer 4 weken voor aankomst van ons een brief met nodige informatie!

Tot snel!!!!!!