Bekijk Beschikbaarheid »

DSK Pellets bij SIMAVIS


17 maart, 2014

DSK pellets schreef: “Wij zijn blij te kunnen vermelden dat wij bij de start van het nieuwe visseizoen op 18 april a.s. de samenwerking kunnen aangaan met SIMAVIS. Bij hun, meer dan schitterend verzorgde betaalwater, zullen zij het grootste deel van het assortiment DSK Pellets gaan verkopen via hun shop aan het water.

Uiteraard is het een extra handigheid en service voor de aanwezige vissers bij SIMAVIS maar natuurlijk ook voor de vissers uit de omgeving die willen profiteren van het DSK Pellets assortiment.

logo, klein voor document                                                                      newlogowebsite

DSK Pellets Deurningen is 2,5 jaar geleden gestart als aftakking van de gelijknamige DSK sierviskwekerij.

Al heel wat jaren voor het ontstaan van DSK pellets begon het met een zak Heilbot pellets..meer was er toen nog niet voor de hengelsport.

Inmiddels kunnen we zeggen dat het assortiment gestaag is gegroeid naar vele soorten en maten.

Naast de pellets hebben we ook een range met aanverwante producten als de Bopells..(boilie met micro pellets) , Baitboosters, Stickmix/Groundbaits maar ook ons zelf ontwikkelde  LAMIN-ATE, dit product is de revelatie op hengelsport gebied van 2014!

Dus of u nu karpervisser, barbeelvisser,witvisser of meervalvisser bent bij DSK Pellets vindt je het meest allround inzetbare aassoort! ”

Voor meer info over de producten zie: www.dskpellets.nl

Artikelen en prijzen volgen z.s.m.